)

Individualni tretman

U tvrtki GEN-I očekuje vas vrhunski osposobljeni tim voditelja ključnih klijenata koji će vam savjetima i stručnim znanjem pomoći prilikom odabira odgovarajućeg proizvoda električne energije i/ili zemnog plina.

Uz individualni tretman i temeljitu analizu vaših potreba savjetovat ćemo vas prilikom odabira najboljih usluga za vaše specifične energetske potrebe. Uz to ćemo vam na temelju preciznog praćenja promjene trendova na brojnim energetskim tržištima, kompleksnih tržišnih analiza i procjene kretanja cijena pomoći da donesete optimalne odluke o najboljem trenutku za kupnju energije. Odabirom odgovarajućih proizvoda i usluga dobit ćete najviše za svoj novac na području kupnje energije. 

Analitička podrška

Odabirom pravog trenutka za kupnju do nižih troškova opskrbe energijom.

Za postizanje najpovoljnijih cijena električne energije i zemnog plina ključan je trenutak odluke o kupnji energenta. Cijene energenata formiraju se na brojnim europskim tržištima i mijenjaju se iz dana u dan. 

Naš iskusan tim analitičara neprekidno prati razvoj stanja na europskim tržištima, analizira promjene na lokalnim tržištima i koristi najnaprednije algoritme za predviđanje. Na temelju vrhunske analitičke podrške pouzdano savjetujemo svoje partnere o optimalnim odlukama za kupnju u trenutku kada cijene na tržištu padaju čime možete značajno uštedjeti. Uz našu pomoć možete zaboraviti na brige o najpovoljnijoj kupnji energije, jer ćemo upotrijebiti svoje iskustvo i stručno znanje da vam unatoč turbulentnim tržišnim uvjetima pomognemo prilikom upravljanja troškovima za energiju i time doprinesemo stabilnijem poslovanju vaše tvrtke.

Poslovnim partnerima olakšavamo donošenje odluka uz:

  • individualno savjetovanje naših tržišnih analitičara o najprikladnijem trenutku za kupnju,
  • redovita burzovna izvješća o kretanjima na tržištu,
  • godišnje sastanke s predviđanjima cijena i trendova.

Pregled portfelja

Partnerima nudimo po mjeri prilagođen i cjelovit pregled svih informacija povezanih s opskrbom energentima. Zahvaljujući individualnim mjesečnim izvješćima omogućujemo točan uvid u potrošnju energije na temelju ključnih pokazatelja koji su za vas najvažniji. Na taj način jamčimo nadzor nad troškovima i pomažemo da bolje odlučujete o potencijalnim mjerama za optimizaciju potrošnje, racionalizaciju i preciznije predviđanje troškova za energiju.

Mrežna podrška

Sve važne informacije o potrošnji naši partneri mogu u bilo kojem trenutku pronaći na mrežnom portalu Moj GEN-I. Portal je napredan alat koji na jednom mjestu okuplja sve relevantne informacije povezane s ugovorom o opskrbi energentima.

Jednostavna promjena

U svim europskim državama s otvorenim tržištem energije i zemnog plina tvrtke mogu jednostavno odabrati opskrbljivača energijom.

Postupak promjene opskrbljivača električnom energijom ili zemnim plinom jednostavan je i u potpunosti ćemo se pobrinuti za njega. Nisu potrebni zahvati na energetskoj infrastrukturi, kvaliteta i pouzdanost isporučene energije ne mijenjaju se po promjeni opskrbljivača, a troškovi energije mogu biti niži.

Osoban pristup i napredni proizvodi

Cijene električne energije formiraju se na tržištu energenata. Trenutačna cijena energenta ovisi o ponudi i potražnji, cijeni emisija CO2, cijeni ugljena, nafte i mnogim drugim elementima i zato je za poslovne potrošače ključno iskoristiti pravi trenutak na tržištu kada su cijene niske (za kupnju) ili visoke (za prodaju). Ispravnim odabirom trenutka za kupnju uštede su značajno veće no što možete postići putem pregovora s pojedinim kupcima.

GEN-I je na tržištu energenata prisutan 24 sata na dan, svaki dan u godini. Naše su prednosti višegodišnje iskustvo, vlastiti alati za analizu i predviđanje te skupina školovanih analitičara koji bez prestanka prate stanje na tržištu i predviđaju trendove kretanja cijena. Koristimo se tim informacijama da pomognemo svojim poslovnim potrošačima pri donošenju ispravnih odluka koje će voditi do većih ušteda.

Svaki veći poslovni potrošač tvrtke GEN-I ima pravo na individualan pristup, prilagođene proizvode izrađene po mjeri, savjete stručnjaka i redovito obavještavanje o stanju na tržištu.

Grupa GEN-I se prema mišljenju partnera i drugih važnih sudionika energetskih tržišta redovno uvrštava među najprodornija trgovačka poduzeća u sektoru električne energije u Srednjoj i istočnoj Europi. GEN-I se 2017. godine prema istraživanju Risk & Energy Risk Commodity Rankings uvrstio na prvo mjesto u ketegoriji trgovaca električnom energijom u istočnoj Europi. Ovo je dosad najveća potvrda izvrsnog poslovanja Grupe GEN-I, koja je i prethodnih godina bila visoko pozicionirana na ljestvici trgovaca električnom energijom u istočnoj Europi, držeći izvrsno drugo mjesto u protekle tri godine. Uz spomenuti uspjeh, Grupa GEN-I se ove godine u istraživanju Risk & Energy Risk uvrstila i na prestižno četvrto mjesto u konkurenciji svih europskih trgovaca električnom energijom.