)

Solarne elektrane

Grupa GEN-I aktivno se zalaže za zelena energetska rješenja u sklopu čega nudi uslugu postavljanja solarnih elektrana po principu ključ u ruke s kojom pojedincima i tvrtkama omogućavamo prijelaz na energetsku samoopskrbu. Prve solarne elektrane postavili smo već 2016. godine, kada smo kao prvi opskrbljivač energije u regiji svoju ponudu dodatno proširili i na ovo područje. Danas se možemo pohvaliti s 1500 referenci, među kojima je i prva solarna elektrana na poslovnom objektu u Hrvatskoj.

Zelena investicija za dodatnu vrijednost vaše tvrtke

Ulaganjem u solarnu elektranu osiguravate si financijsku neovisnost od cijena električne energije na tržištu i neposredne uštede na računu za električnu energiju od otprilike 30%.

U tvrtki GEN-I vam s uslugom po principu ključ u ruke omogućavamo:

  • postavljanje solarne elektrane s komponentama najviše kvalitete
  • 25-godišnju garanciju na besprijekoran rad elektrane 
  • daljinski nadzor uređaja
  • redovno održavanje i osiguranje 
  • pogodno financiranje
  • smanjenje ugljičnog otiska vaše tvrtke

Dodatna mogućnost otkupa projekata neintegriranih solarnih elektrana na tlu!

Ako ste pravna ili fizička osoba zainteresirana za prodaju projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu snage od uključivo 5 do uključivo 20 MW na području Republike Hrvatske javite nam se na objavljen poziv. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Krenite i vi na put zelene transformacije i svojom vlastitom solarnom elektranom za samoopskrbu doprinesite ukupnom smanjenju emisije CO2, a svojoj tvrtki omogućite dugoročnu uštedu na troškovima električne energije.

Za više informacija pišite nam na prodaja@gen-i.hr. Rado ćemo vam pripremiti besplatnu informativnu ponudu.

Solarne elektrane