Poziv za iskaz interesa za prodaju projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu

GEN-I Hrvatska d.o.o. dio je Grupe GEN-I, jedne od vodećih i najbrže rastućih grupa za trgovinu i prodaju električne energije u Srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi.  

U Grupi već sada s pametnim energetskim rješenjima omogućavamo zelenu transformaciju gospodarstva i društva općenito. Želimo ojačati i proširiti svoje djelovanje na području poticanja obnovljivih izvora energije i na Hrvatsku, zato pravnim i fizičkim osobama nudimo mogućnost otkupa projekata neintegriranih solarnih elektrana na tlu. 

Započeli ste razvijati projekt neintegrirane sunčane elektrane na tlu, ali ga niste uspjeli dovršiti? 

Imate projekt za sunčanu elektranu, ali nemate financijskih sredstava za njegovu provedbu? 

Specijalizirani ste za pripremu energetskih projekata u svrhu njihove prodaje?  

Javite se na naš poziv ako ste pravna ili fizička osoba zainteresirana za prodaju projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu snage od uključivo 5 do uključivo 20 MW na području Republike Hrvatske. 

Na e-mail adresu prodaja@gen-i.hr dostavite nam pismo namjere s navedenom kompletnom dokumentacijom koju posjedujete za projekt: 

  • Elaborat zaštite okoliša (EZO), Elaborat optimalnog tehničkog rješenja priključenja (EOTRP), Ugovor o priključenju, idejni projekt, kartografski prikaz itd.
  • te očekivanu otkupnu cijenu projekta s kontakt podacima ponuditelja (adresa, e-mail i broj mobitela).  

U razmatranje dolaze odgovarajući projekti koji su minimalno u fazi ishođenja lokacijske dozvole. 

Interes možete iskazati zaključno s 19.07.2021. Nakon tog datuma u GEN-I Hrvatska d.o.o. analizirat ćemo zaprimljene projekte te odabrane nositelje projekata kontaktirati vezano uz moguću suradnju, za dostavu dodatnih informacija i dokumenata potrebnih za detaljnu analizu te radi eventualnog otkupa projekta. 

Grupa GEN-I i GEN-I Hrvatska, kao njen dio, odlučno utiru put energetici koja se temelji na obnovljivim izvorima energije. Odazivom na naš poziv i vi možete pridonijeti zelenoj budućnosti.  

GEN-I Hrvatska d. o. o.